Співпраця зі стекхолдерами: залучення провідної компанії до освітнього процесу разом з кафедрою транспортних технологій та логістики

Нещодавно, в рамках вивчення дисциплін “Транспортні підприємства України” та “Організація та управління вантажними перевезеннями”, відбулось виїзне заняття здобувачів вищої освіти 4, 2 прискоренного та 3 курсів навчання кафедри транспортних технологій та логістики на АТП 16363, яке вже 36 років є провідним лідером в сфері надання транспортних послуг в Україні. Клієнтами підприємства  є транснаціональні та великі національні компанії – виробники продуктів харчування  та напоїв. Основний напрям роботи АТП – ринок перевезень в області холодної логістики.
Також дане підприємство вже не перший рік входить до групи стейкхолдерів спеціальності 275 Транспортні технології. Керівництво та фахівці компанії беруть активну участь при формуванні освітніх програм, засіданнях кафедри. Наші студенти  мають змогу проходити на базі цього АТП  виробничі практики, деякі, навіть, залишились там працювати.
Анюта Мельникова та Артем Бутенко (на фото) почали успішно працювати в логістичному відділі цієї компанії ще будучи студентами.  Заняття та відвідування  відділів, ангарів та відкритих виробничих площадок відбувалось виключно з дотриманням карантинних вимог!
Кафедра  транспортних технологій та логістики