Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”
Здобувачі факультету біотехнологій ДБТУ спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія» та «Екологія» у липні-серпні взяли участь в…
Колектив співробітників кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету щиро…
21.06 та 24.06 2024 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбувся захист кваліфікаційних робіт…
24.06.2024 року на кафедрі біотехнології, молекулярної біоології та водних біоресурсів факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету…
На кафедрі генетики, розведення та селекційних технологій в тваринництві відбувся семінар на тему “Використання службових…