Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна Завідувач кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк ДБТУ
Завідувачка кафедри харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р.Ю. Павлюк

Погарська Вікторія Вадимівна

доктор наук технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, член-кореспондент Міжнародної академії холоду

Новини кафедри

Обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії»

Відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії» спеціальності 181 «Харчові технології» першого (освітньо-професійного)…

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт…