Факультет переробних і харчових виробництв

Освіта зі смаком успіху!

Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр та доктор філософії.
Факультет має 55 річний досвід підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості та ресторанної індустрії.
Факультет сьогодніце 6 освітніх програм, 5 кафедр, віддана своїй справі команда висококваліфікованих викладачів та науковців, актуальні освітні компоненти, відповідність цілей та програмних результатів навчання викликам, що постають перед харчовою промисловістю та ресторанною індустрією, плідна співпраця з роботодавцями та бізнесом, дружня атмосфера навчання.
Наша мета – надання високоякісних освітніх послуг, реалізація інноваційних наукових досліджень, підготовка фахівців, конкурентоспроможних на вітчизняному і міжнародному ринку праці.
З нами ти отримаєш знання, які працюють, індивідуальну освітню траєкторію, розвиток своїх здібностей, можливість зробити внесок в харчову науку, впевненість у затребуваності на ринку праці.
Наші випускники мають всі необхідні компетентності для професійного розвитку у сфері виробництва нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, управління їх якістю і безпечністю, здатності вирішення комплексних практичних завдань у виробничих умовах, здійснення дослідницько-інноваційної та науково-педагогічної діяльності.



РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ



Скринька довіри факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ

Контакти факультету

Янчева Марина Олександрівна Декан факультету переробних і харчових виробництв

Янчева Марина Олександрівна

доктор технічних наук, професор

ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Новини факультету

Випуск фахових молодших бакалаврів ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості ДБТУ»

31 січня відбулось урочисте вручення дипломів фаховим молодшим бакалаврам ВСП «Харківського фахового коледжу харчової промисловості…

Засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв

24 січня 2024 року відбулось розширене засідання науково-технічної ради факультету переробних і харчових виробництв. На порядку…