Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Студенти факультету – стипендіати Президента України
Щиро вітаємо з високим визнанням досягнень студентів факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ Катерину Ковальову…
Щирі вітання випускникам – бакалаврам за спеціальністю 181 Харчові технології
Пройшов успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальність 181 Харчові технології! Широке коло актуальних тем,…
Вибори Голови Студентської Ради факультету
14 червня 2024 року на факультеті переробних і харчових виробництв відбудуться чергові вибори Голови Студентської…
Оголошення! Вибори голови Студентської раду факультету
Шановні здобувачі факультету переробних і харчових виробництв ДБТУ! Оголошуються вибори голови Студентської ради факультету Всі…
З Днем вишиванки!
Українська вишиванка – національна святиня! Викладачі та здобувачі Біотеху шанують та зберігають українські традиції 💙💛…