Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
Новини кафедри
Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм
Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення…
Гостьова лекція в рамках вивчення дисципліни: «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв»
10 грудня для здобувачів освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських,…
Формула успіху: майстер-клас «Втілення мрій в десертах та цукерках»
Сьогодні у суспільстві багато дискутують про згуртованість та консолідацію зусиль задля досягнення загальної мети. Ці…
Гостьова лекція в рамках дисципліни «Інноваційні технології м’ясних продуктів»
21 листопада 2024 р. для здобувачів ступеня вищої освіти магістр в рамках дисципліни «Інноваційні технології…
Триває робота МІЖСЕКТОРАЛЬНОГО КЛАСТЕРУ “ПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА”
Учасники кластеру прийняли участь у конференції «Стратегічні вектори наближення України до європейських практик відповідального маркетингу:…