Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Гавриш Тетяна Володимирівна Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів ДБТУ
Завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів

Гавриш Тетяна Володимирівна

Кандидат наук

Кафедра «Технології хлібопродуктів і кондитерських виробів» є однією з провідних кафедр університету, що здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр», «Магістр» та доктор філософії зі спеціальності 181 «Харчові технології». Наша кафедра розглядається як центр освіти та досліджень для тих, хто бажає стати висококваліфікованим фахівцем у галузях харчової, зернопереробної, а також хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловості.

Новини кафедри

Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм

Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр  щодо обговорення…

Гостьова лекція в рамках вивчення дисципліни: «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв»

10 грудня для здобувачів освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських,…

Триває робота МІЖСЕКТОРАЛЬНОГО КЛАСТЕРУ “ПОВНОЦІННЕ ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА”

Учасники кластеру прийняли участь у конференції «Стратегічні вектори наближення України до європейських практик відповідального маркетингу:…