В ГУРТОЖИТКУ №1 ПО ПР. ЮВІЛЕЙНОМУ 48/1 ВІДКРИЛИ СПОРТЗАЛ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

23 грудня 2021 року в Державному біотехнологічному університеті відбулося урочисте відкриття нового спортивного залу в гуртожитку №1, який знаходиться за адресою пр. Ювілейний, 48/1.

Ініціаторами створення та облаштування спортзалу стали комендант гуртожитку Пікалов А.В. начальник студентської регбійної команди «ТЕХ-А-С» ДБТУ Тіхонов О.В., тренер РК «ТЕХ-А-С» Кірсанов М.В. та заступник коменданта гуртожитку, представник РК «ТЕХ-А-С» Стренадко В.Р. Головними учасниками дійства стали студенти, яким у новому приміщенні створили всі умови для занять спортом.

Дякуємо усім, хто долучився до того, щоб це приміщення стало таким, яким є сьогодні. Керівництво університету виконало свої обіцянки перед студентами і реалізувало проект створення спортивного залу. Особливу подяку хочемо висловити голові Вченої ради університету Одарченко А.М., без допомоги якого ми не змогли б реалізувати наші плани в життя: за допомоги Андрія Миколайовича в зал придбано новий інвентар як для фітнесу для дівчаток,так і для силових занять хлопчикам.

Відкриття залу у гуртожитку наближає спорт до студента. Вони зможуть у зручний для себе час активно займатися спортом та вести здоровий спосіб життя. Це сучасний зал з новими тренажерами та комфортними умовами для занять фізичною культурою для оздоровлення студентів. Приміщення для заняття спортом має два зали – тренажерний (для силової роботи) та гімнастичний.

Серед спортивного – гантелі, гирі, м’ячі, скакалки ,обручі, еспандери , петлі TRX і тд.

Сучасний дизайн та приємна атмосфера у новому залі спонукатимуть студентів займатися спортом.

Нагадаємо, що Державний біотехнологічний університет славився спортивними досягненнями своїх студентів, дарував Україні та світу чемпіонів. Керівництво університету докладатиме всіх зусиль, щоб студенти мали змогу вести здоровий спосіб життя.

Від імені студентів гуртожитку , регбійного клубу «ТЕХ-А-С»  та студентської жіночої команди з чарлідингу ДБТУ хочемо подякувати керівництву Державного біотехнологічного університету за чудову надану можливість підтримувати спортивний напрямок в університеті.