Засідання ректорату Державного біотехнологічного університету

07 червня 2022 року під головуванням в.о. ректора Андрія Кудряшова відбулось засідання ректорату Державного біотехнологічного університету. На початку ректорату проректором з наукової роботи Михайловим В.М. оголошено наказ Міністра освіти і науки України від 31.05.2022 № 118-к про покладання обовязків ректора ДБТУ на Кудряшова Андрія Ігоровича, тимчасово виконувача обовязків проректора з науково- педагогічної роботи та євроінтеграції, кандидата технічних наук.

За порядком денним були розглянуті наступні питання.

  • Про стан ліквідації фінансової заборгованості студентами відповідно до діючих договорів про здобуття освіти., доповіли декани факультетів: Кунденко М.П., Пенкіна Н.М., Цимерман О.О., Янчева М.О., Бредихін В.В., Криворучко Ю.І., Ларіна Т.Ф., Москаленко А.В., Романов О.В., Суска А.А.

Одарченко А.М. наголосив на пріоритетності цього завдання та акцентував увагу на першочерговості ліквідації фінансової заборгованості студентами відповідно до діючих договорів про здобуття освіти.

  • Організація профорієнтаційної роботи на факультетах. Заходи, спрямовані на формування контингенту у 2022 році., доповіли декани факультетів: Кунденко М.П., Пенкіна Н.М., Цимерман О.О., Янчева М.О., Бредихін В.В., Криворучко Ю.І., Ларіна Т.Ф., Москаленко А.В., Романов О.В., Суска А.А.

Підсумовуючи вищесказане, виступив Скофенко С.М.- відповідальний секретар приймальної комісії ДБТУ та наголосив на задовільній проведеній профорієнтаційній роботі. Навіть у період активних бойових дій, тривала профорієнтаційна робота і надалі не зупиняємось, будемо робити все можливе для формування майбутнього контингенту.

 

  • Стан, проблеми та перспективи розвитку освітньо-виховного процесу та фінансово-господарської діяльності відокремленого структурного підрозділу ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ». Доповідала: директор ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ» Бондаренко О.М.

Окремі поточні питання заслухані в розділі різне. Загалом, за порядком денним засідання ректорату обговорені всі заплановані напрями роботи університету.