ЗУСТРІЧ КОЛЕКТИВУ ВСП «ХАРКІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ДБТУ» З КЕРІВНИЦТВОМ УНІВЕРСИТЕТУ

22 грудня 2021 року відбулась зустріч в.о. ректора Руслана Сергійовича Тихонченка, голови вченої  ради Університету Андрія Миколайовича Одарченка та Олексія Васильовича Богомолова, т.в.о. проректора з наукової роботи, з колективом Відокремленого структурного підрозділу «Харківського фахового коледжу харчової промисловості Державного біотехнологічного університету».

А.М. Одарченко виступив з програмою стратегічного розвитку Університету та коледжу,  в якій представив перспективи, що в найближчому майбутньому необхідно втілювати в поступовій розбудові освітніх закладів. Також було закцентовано увагу на посиленні та сприянні залученню сучасних освітніх технологій, а також постійній та планомірній роботі у напрямках підвищення якості послуг, що надаються здобувачам освіти.

  Керівництво Університету  не лише приділили увагу налагодженню комунікації із співробітниками коледжу, а й ознайомилися з матеріально-технічною базою, лабораторним комплексом та висловили щиру вдячність адміністрації й  колективу  коледжу за таку потужну відданість своїй справі, за творчій підхід у виховній роботі зі студентами, а також  сподівання на подальшу плідну співпрацю для формування конкурентоздатних фахівців на ринку праці. Зустріч відбулась у дружній атмосфері з одночасним змістовним наповненням за всіма робочими питаннями.