Зустріч студентів з представниками провідної ІТ компанії EPAM

На кафедрі автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій факультету енергетики, цифрових та комп’ютерних технологій відбулась зустріч представників IT компанії EPAM зі студентами. ЕРАМ – одна з найбільших компаній ІТ кластеру, як в Харкові, так і в Україні.

Багатопрофільні команди компанії EPAM поєднують компетенції у різних сферах бізнесу й дизайнерське мислення, застосовують сучасні методи керування й передові інструменти  оптимізації виробництва, є експертами з розробки найсучаснішого програмного забезпечення. Проводила зустріч до недавнього наша колега, викладач НТУ ХПІ, а віднедавна менеджер IT-компанії EPAM Фіщукова Наталя Валеріївна.

Компанія EPAM зацікавлена в наших студентах, а наші студенти прагнуть поширити коло своїх знань та вмінь, щоб після закінчення навчання отримати високооплачувану роботу в одній із провідних IT компаній світу.

За погодженням з деканом факультету д.т.н., професором Кунденком Миколою Петровичем, організував зустріч завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, один із засновників спеціальностей 151 «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» та 123 «Комп’ютерна інженерія», д.т.н. Тимчук Сергій Олександрович. Але цією зустріччю зацікавилися й студенти спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 163 «Біомедична інженерія».

Під час зустрічі студенти спробували зареєструватися на безкоштовні навчальні курси EPAM, поцікавився про базові знання для успішного оволодіння курсом Android та виявили бажання оволодіти курсом UX Design.

Усі студенти, які активно ставили питання, наприкінці зустрічі отримали заоохочувальні подарунки з логотипом компанії EPAM. Сергій Олександрович і Наталя Валеріївна вирішили періодично організовувати такі зустрічі.

 

Старший викладач кафедри АКІТ
Нечитайло Юлія Анатоліївна

Корисні посилання: EPAM https://training.epam.ua/#!/Home?lang=ua&City=4,5,639,2,655,3,675,682,276,1,644,626