Дисципліни кафедри
Дисципліни кафедри
- CAD/CAM/CAE технології в машинобудуванні.
- Автоматизація виробничих процесів в галузі.
- Автоматизація виробничих процесів та мікропроцесорні системи виробництва в галузі.
- Альтернативні системи енергозабезпечення підприємств харчової продукції.
- Веб дизайн.
- Вентиляційне обладнання та аспіраційні системи.
- Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання.
- Гідравліка та гідропневмопривід.
- Експлуатація та обслуговування машин ПХВ.
- Експлуатація та обслуговування обладнання харчових виробництв.
- Електропривод типових установок харчових виробництв.
- Інженерія ПХВ .
- Інженерна та комп’ютерна графіка.
- Інженерні конструкції підприємств харчової індустрії.
- Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств.
- Інноваційний інжиніринг ПХВ.
- Інноваційний інжиніринг харчової та готельно-ресторанної індустрії.
- Інноваційні процеси та обладнання.
- Інтелектуальна власність та патентознавство.
- Комп’ютерні системи проектування обладнання ПХВ.
- Кондиціювання та холодозабезпечення ПХВ.
- Конструктивні матеріали харчового машинобудування.
- Машино-апаратурні лінії ПХВ.
- Мембранна техніка та технології.
- Методологія наукових досліджень в галузі.
- Механізація вантажно-розвантаж. та складських робіт ПХВ.
- Механіка рідин та газів в галузі.
- Мехатроніка та робототехніка ПХВ.
- Міжнародна стандартизація в інженерній діяльності.
- Моделювання технологічних ліній (хліб).
- Моделювання технологічних процесів.
- Монтаж, діагностика та ремонт обладнання ПХВ.
- Монтаж, ремонт, налагодження обладнання ПХВ.
- Нарисна геометрія та архітектурна графіка.
- Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка.
- Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка.
- Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії.
- Обладнання підприємств торгівлі.
- Обладнання харчових та готельно-ресторанних підприємств ( мех. обл.).
- Обладнання харчових та готельно-ресторанних підприємств (теплове обл.).
- Оптимізація та удосконалення технологічних процесів ПХВ.
- Організація технологічних процесів борошномельного виробництва.
- Організація технологічних процесів елеваторної промисловості.
- Організація технологічних процесів ПХВ.
- Основи архітектурно-будівельного проектування підприємств.
- Основи промислового будівництва.
- Основи САПР.
- Переробка і зберігання с/г продукції.
- Проектування обладнання ПХВ.
- Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії.
- Процеси і апарати переробних і харчових виробництв.
- Ресурсоефективність процесів та обладнання в харчовий індустрії.
- Розрахунок і конструювання обладнання.
- Розрахунок і конструювання обладнання малих ПХВ.
- Розрахунок і конструювання обладнання підприємств малого та середнього бізнесу.
- Системи управління та контроль якості підприємств малого та середнього бізнесу.
- Системний аналіз процесів ПХВ.
- Спецобладнання та обладнання малих ПХВ.
- Сучасні технології машинобудування в галузі .
- Теплове обладнання ПХВ.
- Техніка і технології пакування та зберігання с/г продукції.
- Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу.
- Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ.
- Технічні системи навантаж.-розвантаж. транспортувальних і складських робіт.
- Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна .
- Технологічне обладнання ПХВ.
- Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (ресторанна індустрія).
- Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (молоко).
- Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (хліб).
- Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (м’ясо).
- Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації.
- Технологічні основи машинобудування в галузі.
- Технологічні процеси виробництва та зберігання продукції рослинництва.
- Технологічні процеси виробництва та зберігання продукції тваринництва.
- Технологія обслуговування техніки харчових виробництв малого та середнього бізнесу.
- Удосконалення конструкцій обладнання ПХВ.
- Удосконалення обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії.
- Устаткування в ресторанному господарстві ГРІ.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.
- Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини.