Навчальна діяльність

кафедри обладнання та інжинірингу переробних і харчових виробництв
Дисципліни кафедри

Дисципліни кафедри

  1. CAD/CAM/CAE технології в машинобудуванні.
  2. Автоматизація виробничих процесів в галузі.
  3. Автоматизація виробничих процесів та мікропроцесорні системи виробництва в галузі.
  4. Альтернативні системи енергозабезпечення підприємств харчової продукції.
  5. Веб дизайн.
  6. Вентиляційне обладнання та аспіраційні системи.
  7. Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання.
  8. Гідравліка та гідропневмопривід.
  9. Експлуатація та обслуговування машин ПХВ.
  10. Експлуатація та обслуговування обладнання харчових виробництв.
  11. Електропривод типових установок харчових виробництв.
  12. Інженерія ПХВ .
  13. Інженерна та комп’ютерна графіка.
  14. Інженерні конструкції підприємств харчової індустрії.
  15. Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств.
  16. Інноваційний інжиніринг ПХВ.
  17. Інноваційний інжиніринг харчової та готельно-ресторанної індустрії.
  18. Інноваційні процеси та обладнання.
  19. Інтелектуальна власність та патентознавство.
  20. Комп’ютерні системи проектування обладнання ПХВ.
  21. Кондиціювання та холодозабезпечення ПХВ.
  22. Конструктивні матеріали харчового машинобудування.
  23. Машино-апаратурні лінії ПХВ.
  24. Мембранна техніка та технології.
  25. Методологія наукових досліджень в галузі.
  26. Механізація вантажно-розвантаж. та складських робіт ПХВ.
  27. Механіка рідин та газів в галузі.
  28. Мехатроніка та робототехніка ПХВ.
  29. Міжнародна стандартизація в інженерній діяльності.
  30. Моделювання технологічних ліній (хліб).
  31. Моделювання технологічних процесів.
  32. Монтаж, діагностика та ремонт обладнання ПХВ.
  33. Монтаж, ремонт, налагодження обладнання ПХВ.
  34. Нарисна геометрія та архітектурна графіка.
  35. Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка.
  36. Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка.
  37. Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії.
  38. Обладнання підприємств торгівлі.
  39. Обладнання харчових та готельно-ресторанних підприємств ( мех. обл.).
  40. Обладнання харчових та готельно-ресторанних підприємств (теплове обл.).
  41. Оптимізація та удосконалення технологічних процесів ПХВ.
  42. Організація технологічних процесів борошномельного виробництва.
  43. Організація технологічних процесів елеваторної промисловості.
  44. Організація технологічних процесів ПХВ.
  45. Основи архітектурно-будівельного проектування підприємств.
  46. Основи промислового будівництва.
  47. Основи САПР.
  48. Переробка і зберігання с/г продукції.
  49. Проектування обладнання ПХВ.
  50. Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії.
  51. Процеси і апарати переробних і харчових виробництв.
  52. Ресурсоефективність процесів та обладнання в харчовий індустрії.
  53. Розрахунок і конструювання обладнання.
  54. Розрахунок і конструювання обладнання малих ПХВ.
  55. Розрахунок і конструювання обладнання підприємств малого та середнього бізнесу.
  56. Системи управління та контроль якості підприємств малого та середнього бізнесу.
  57. Системний аналіз процесів ПХВ.
  58. Спецобладнання та обладнання малих ПХВ.
  59. Сучасні технології машинобудування в галузі .
  60. Теплове обладнання ПХВ.
  61. Техніка і технології пакування та зберігання с/г продукції.
  62. Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу.
  63. Технічний аудит і сертифікація обладнання ПХВ.
  64. Технічні системи навантаж.-розвантаж. транспортувальних і складських робіт.
  65. Технологічне обладнання підприємств зберігання та переробки зерна .
  66. Технологічне обладнання ПХВ.
  67. Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (ресторанна індустрія).
  68. Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (молоко).
  69. Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (хліб).
  70. Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації (м’ясо).
  71. Технологічне обладнання харчових виробництв з основами автоматизації.
  72. Технологічні основи машинобудування в галузі.
  73. Технологічні процеси виробництва та зберігання продукції рослинництва.
  74. Технологічні процеси виробництва та зберігання продукції тваринництва.
  75. Технологія обслуговування техніки харчових виробництв малого та середнього бізнесу.
  76. Удосконалення конструкцій обладнання ПХВ.
  77. Удосконалення обладнання харчової та готельно-ресторанної індустрії.
  78. Устаткування в ресторанному господарстві ГРІ.
  79. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.
  80. Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини.