
Проєктна зустріч: врахування громадських ініціатив в ОПП «Технології зернопродуктів та зернові ресурси»
На засіданні робочої групи, до складу якої увійшли завідувач кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів к.т.н., доцент Гавриш Т.В.; к.т.н., доцент Фоміна І.М., а також викладачі, гарант програми д.т.н., професор…

Зустріч зі стейкхолдерами: обговорення освітньо-професійної програми «Промислові та крафтові технології м’яса та м’ясопродуктів»
У рамках постійного вдосконалення освітніх програм 23 квітня на кафедрі технології м’яса Державного біотехнологічного університету відбулася зустріч з представниками компаній харчової галузі, зокрема ТОВ «ФУД-АРОМА» та ТОВ «АРОМАСПЕЙС» для обговорення…

Гостьова лекція в межах дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії»
В межах дисципліни «Сучасні формати закладів ресторанної індустрії», відбулася гостьова лекція, до якої завітав страший кухар гарячого цеху ресторану «Любов і голубі», Олександр Тарандюк (фото 1). Тема лекції була присвячена…