Зустріч зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм
Вже традиційними стали неформальні зустрічі зі здобувачами ступню вищої освіти бакалавр та магістр щодо обговорення освітньо-професійних програм. 10 грудня 2024 року підвели проміжні підсумки навчання за освітньно-професійною програмою «Харчові технології…
Гостьова лекція в рамках вивчення дисципліни: «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв»
10 грудня для здобувачів освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності «Харчові технології» ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (група 181-ХК-14м) в рамках вивчення дисципліни «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських,…
Формула успіху: майстер-клас «Втілення мрій в десертах та цукерках»
Сьогодні у суспільстві багато дискутують про згуртованість та консолідацію зусиль задля досягнення загальної мети. Ці чинники є рушійною силою багатьох процесів, зокрема в освіті. Фахівці Державного біотехнологічного університету та Національного…