Обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії»
Відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Харчові технології в ресторанній індустрії» спеціальності 181 «Харчові технології» першого (освітньо-професійного) рівня вищої освіти (ступінь вищої освіти – бакалавр) для здобувачів 2024 року вступу. В обговоренні…
Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
У Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2023/2024 навчального року за спеціальністю «Харчові технології». Дипломи отримали здобувачі факультету переробних і харчових виробництв…
Засідання Вченої ради факультету переробних і харчових виробництв
Відбулося засідання Вченої ради факультету щодо обговорення переліку освітньо-професійних та освітньо-наукових програм за спеціальністю 181 Харчові технології за ступенями вищої освіти бакалавр, магістр, доктор філософії Під час обговорення враховано зміни,…