- Хімія
- Харчова хімія. Розділ 1
- Харчова хімія. Розділ 2
- Харчова хімія. Розділ 3
- Біохімія
- Хімія та біохімія
- Хімія довкілля
- Мікробіологія
- Технічна мікробіологія
- Мікробіологія галузі
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Гігієна і санітарія
- Гігієна, санітарія і мікробіологія в галузі
- Нутриціологія
- Дієтичне харчування
- Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів
- Харчові інгредієнти в дієтичних харчових продуктах
- Метрологічне та нормативне забезпечення харчової безпеки
- Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
- Методологія наукових досліджень
- Системи управління харчовою безпекою
- Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів
- Сучасні інструментальні методи дослідження
- Дієтичний тренінг
- Виробнича практика
- Керівництво аспірантами
– лабораторії кафедри:
- лабораторія фізико-хімічних досліджень;
- лабораторія спектрального аналізу;
- лабораторія «Медико-біологічних проблем технології харчових продуктів»;
- лабораторія фізико-хімічних методів дослідження харчових систем.
– підприємства м. Харкова
- мережа супермаркетів “Восторг”;
- ресторани “Япошка”;
- кондитерська фабрика “Солодкий світ”.
СОЛОДКИЙ СВІТ
Кондитерська фабрика “СОЛОДКИЙ СВІТ” (м. Харків, Україна), яка виробляє натуральні ласощі під брендом SHOUD’E. |
|
ЯПОШКА
Компанія розпочинала свій шлях у 2011 р. Тоді вона називалася “Япошка&Італьяні” і працювала як цілодобова служба доставки суші та піци. За 10 років було змінено фірмовий стиль, відкрито 5 кухонь доставки та 3 ресторани в центрі міста Харків. У меню Япошки одні з найкращих суші у місті, піци на ферментованому тесті, локшина wok, авторські десерти та багато іншого. У ресторанах Япошки, крім основного меню доставки, є гарячі страви, сніданки та авторські коктейлі. У двох ресторанах є дитячі кімнати. |
|
ВОСТОРГ
Восторг — мережа супермаркетів європейського рівня з широким асортиментом різноманітних товарів і продукцією власного виробництва: крафтовою випічкою, кондитерськими виробами та кулінарією. |
Ольга Страшко. Дієтолог-нутріціолог (сертифікована Університетом Натуральної Медицини, США), керівник «Школи здорового харчування».
Марія Колповська. Експерт у галузі ЗОЖ, автор ютуб-каналу “Як їсти і не гладшати”.
Ольга Соломенцева. Дієтолог, нутриціолог, спеціаліст з дієтотерапії, є співробітником комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Міжобласний спеціалізований медико-генетичний центр рідкісних (орфанних) захворювань».
Тарас та Алевтина Лях. Персональні тренери, дієтологи. Основним професійним спрямуванням є складання програм тренувань та підбор харчування.
Оксана Суліма. Керівник проекту “Школа Кевін”. “Школа Кевін” – це сучасний навчальний центр з підготовки до ЗНО та ДПА для вступу до престижних ВНЗ країни.
Васютін О.Ю. Головний технолог мережі супермаркетів «Восторг»