Дисципліни кафедриПідвищення квалафікації та стажуванняБази практикиСтейкхолдериНаші випускники


Базами практики, які пропонує кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування є:

– лабораторії кафедри:

  • лабораторія фізико-хімічних досліджень;
  • лабораторія спектрального аналізу;
  • лабораторія «Медико-біологічних проблем технології харчових продуктів»;
  • лабораторія фізико-хімічних методів дослідження харчових систем.

– підприємства м. Харкова

  • мережа супермаркетів “Восторг”;
  • ресторани “Япошка”;
  • кондитерська фабрика “Солодкий світ”.
Важливою складовою успішної роботи кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування є розвиток тісних зв’язків з виробництвом

СОЛОДКИЙ СВІТ

Кондитерська фабрика “СОЛОДКИЙ СВІТ” (м. Харків, Україна), яка виробляє натуральні ласощі під брендом SHOUD’E.
Місія Бренду натуральних ласощів SHOUD’E – пропонувати дорослим і дітям тільки натуральну, якісну і дуже смачну продукцію. На фабриці “СОЛОДКИЙ СВІТ” існує 5 основних напрямків виробництва: шоколадні цукерки, шоколадні плитки, мармелад, енергетичні батончики та лукум.
Сайт https://www.sladkiymir.com.ua/

ЯПОШКА

Компанія розпочинала свій шлях у 2011 р. Тоді вона називалася “Япошка&Італьяні” і працювала як цілодобова служба доставки суші та піци. За 10 років було змінено фірмовий стиль, відкрито 5 кухонь доставки та 3 ресторани в центрі міста Харків.

У меню Япошки одні з найкращих суші у місті, піци на ферментованому тесті, локшина wok, авторські десерти та багато іншого. У ресторанах Япошки, крім основного меню доставки, є гарячі страви, сніданки та авторські коктейлі. У двох ресторанах є дитячі кімнати.
Сайт https://www.yaposhka.kh.ua/

ВОСТОРГ

Восторг — мережа супермаркетів європейського рівня з широким асортиментом різноманітних товарів і продукцією власного виробництва: крафтовою випічкою, кондитерськими виробами та кулінарією.
Сайт https://vostorg.ua/

Ольга Страшко.  Дієтолог-нутріціолог (сертифікована Університетом Натуральної Медицини, США), керівник «Школи здорового харчування».

Марія Колповська. Експерт у галузі ЗОЖ, автор ютуб-каналу “Як їсти і не гладшати”.

Ольга Соломенцева. Дієтолог, нутриціолог, спеціаліст з дієтотерапії, є співробітником комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Міжобласний спеціалізований медико-генетичний центр рідкісних (орфанних) захворювань».

Тарас та Алевтина Лях. Персональні тренери, дієтологи. Основним професійним спрямуванням є складання програм тренувань та підбор харчування.

Оксана Суліма. Керівник проекту “Школа Кевін”. “Школа Кевін” – це сучасний навчальний центр з підготовки до ЗНО та ДПА для вступу до престижних ВНЗ країни.

Васютін О.Ю. Головний технолог мережі супермаркетів «Восторг»