Збірник наукових праць

«Прогресивні техніка та технології харчових виробництв,
ресторанного господарства та торгівлі»

Засновник видання:
Державний біотехнологічний університет

Юридична адреса засновника:
61002, м. Харків, вул. Алчевських, 44

Контакти:
ПРАСОЛ Світлана Володимирівна
📞 +38 (068) 123-89-51
📩 process229@ukr.net

Збірник наукових праць

«ПРОГРЕСИВНІ ТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ТОРГІВЛІ»
«PROGRESSIVE TECHNIQUE AND TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION ENTERPRISES, CATERING BUSINESS AND TRADE»

У збірнику публікуються статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі технічних наук. Тематична спрямованість: інформування населення з питань прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв, фізико-хімічних та математичних методів дослідження харчових продуктів, результатів товарознавчих досліджень та експертизи, підвищення якості продуктів харчування і непродовольчих товарів.

Спеціальність: 181 Харчові технології
Галузь науки: технічні науки

Свідоцтво про реєстрацію: КВ № 25441-15381ПР від 13.01.2023 р.
У Міжнародному центрі періодичних видань збірнику присвоєно ISSN 2312-3990 (Print) та ISSN 2519-2922 (Online)

Включено до Переліку фахових наукових видань: Фахова реєстрація (категорія «Б») Наказ Міністерства освіти і науки України 15.10.2019 №303

Збірник розміщенний у міжнародних базах:

Index Copernicus: Progressive engineering and technology of food production enterprises, catering business and trade
На сайті Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського Національної Академії наук України

Мови видання: українська, англійська
Періодичність виходу примірників: 2 рази на рік
Терміни подання статей у збірник:

1-й випуск – до 30 квітня
2-й випуск – до 31 жовтня

Тематичні розділи збірника:

    • Інноваційні технології харчових виробництв
    • Харчові інгредієнти та добавки
    • Харчова безпека та експертиза харчових продуктів
    • Повноцінне харчування та сталі дієти
    • Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії

УМОВИ ПУБЛІКАЦІІ
Електронний варіант статті надсилати на e-mail: process229@ukr.net
Назва файлу: Прізвище першого автора, Секція

АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ
Статті у виданні перевіряються на наявність плагіату за допомогою програмного забезпечення Unicheck. Рукописи статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі.
Відповідальність за плагіат несе автор статті

РЕДАКЦІЙНА КОЛЕГІЯ
Головний редактор – Михайлов В.М., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна)
Заступник головного редактора – Янчева М.О., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна)
Відповідальний секретар – Прасол С.В., к.т.н., доц. (ДБТУ, Україна)
Члени редакційної колегії:

  • Богмолов О.В., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Гавриш Т.В., д.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Головко М.П., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Головко Т.М., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Гринченко Н.Г., д.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Гринченко О.О., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Губський С.М., к.хім.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Дейниченко Г.В., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Євлаш В.В., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Загорулько А.М., к.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Загорулько О.М., к.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Касабова К.Р., к.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Ковбаса В.М., д.т.н., проф. (НУХТ, Україна);
  • Колесник А.О., к.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Олійник С.Г., к.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Онищенко В.М., д.т.н., доц. (ДБТУ, Україна);
  • Пасічний В.М., д.т.н., проф. (НУХТ, Україна);
  • Погарська В.В., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Сукманов В.О., д.т.н., проф. (ПДАУ, Україна);
  • Черевко О.І., д.т.н., проф. (ДБТУ, Україна);
  • Равшанбек Алибеков, к.т.н., доц. (Південно-Казахстанський державний університет
    ім. М. Ауєзова, Казахстан);
  • Тетяна Кінце, д.т.н., проф. (Латвійський університет природничих наук і технологій, Латвія);
  • Узаков Ясин Маликович, д.т.н., проф. (Алматинський технологічний університет, Казахстан).