День працівників харчової промисловості
День працівників харчової промисловості запроваджено у 1966 році та святкується у третю неділю жовтня.
Підприємства харчової та переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами. Працівники цієї галузі постійно освоюють нові види продукції, розширюють асортимент, поліпшують якість товарів.
Харчова промисловість України – це тисячі великих, середніх і малих підприємств різної форми власності. Завдяки їм на полицях магазинів панує таке розмаїття соків та напоїв, м’ясних і молочних продуктів, олії та круп, хлібобулочних виробів, консервів, солодощів тощо.
Вітаємо з Днем працівників харчової промисловості усіх, хто забезпечує нас смачною та здоровою їжею, хто тільки опановує професію харчової галузі, хто навчає здобувачів і досліджує якість продуктів.
Бажаємо миру та злагоди, професійних успіхів і нових звершень!
#ДБТУ #БІОТЕХ