День знань в Державному біотехнологічному університеті

Сьогодні в Державному біотехнологічному університеті пройшли урочисті заходи, присвячені Дню знань та початку нового навчального року. З цієї нагоди на майданчику перед головним корпусом університету зібралися студенти-першокурсники та їхні батьки, а також керівники, викладачі й співробітники навчального закладу, щоб разом відзначити цей особливий день.

Діяльність Державного біотехнологічного університету обіцяє бути плідною і багатогранною. Про це у своїй вітальній промові говорив в. о. ректора Руслан Тихонченко, який привітав студентів та їхніх батьків з початком нового навчального року.

Після цього відбулося представлення деканів Державного біотехнологічного університету.

З вітальними словами до учасників та гостей свята також звернулися  почесні гості: народний депутат України, Голова підкомітету з питань антикорупційної політики у сфері господарських, земельних і містобудівних правовідносин комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Андрій Одарченко, заступник Міністра освіти і науки України з питань євроінтеграції Олексій Шкуратов, директор Департаменту освіти та науки Харківської обласної державної адміністрації Анжеліка Крутова,  голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко. Вони побажали студентам та викладачам університету гідно продовжувати кращі традиції минулих поколінь, іти в ногу з часом і будувати свій університет – університет майбутнього.

Урочисті заходи супроводжувались виступами учасників художньої самодіяльності університету, групи «Курган і агрегат» та популярних діджеїв. Для студентів також були організовані конкурси і розваги.

Світлого шляху, дорогі студенти! Будьте наполегливими задля себе, своїх родин та держави!