Державна науково-технічна бібліотека України спільно з фахівцями проекту «Research4Life» проводить серію вебінарів українською мовою

Шановні науковці!

Нагадуємо, що в липні цього року українськими установами продовжили безоплатний доступ до ресурсів платформи «Research4Life» до кінця 2024 року

Для популяризації платформи «Research4Life» серед українських користувачів та ознайомлення з можливостями, які вона відкриває для дослідників, Державна науково-технічна бібліотека України спільно з фахівцями проекту «Research4Life» проводить серію вебінарів українською мовою, які відбудуться в період з 31 жовтня по 6 листопада 2023 року. Детальніше за посиланням.

Програма вебінарів

31 жовтня 2023 року, початок о 12 год.

Тема:  Знайомство з Research4Life: початок використання.

Реєстраційна форма за  зверненням.

2 листопада 2023 року, початок о 12 год.

Тема:  Знакомство з Research4Life: Єдиний контент-портал.

Опис:  під час вебінару учасники дізнаються більше про Єдиний контент-портал Research4Life, особливості пошуку необхідної інформації (меню Collections, Content меню, Hamburger меню) та способи ефективного використання порталу.

Реєстраційна форма за  зверненням.

6 листопада 2023 року, початок 1о 12 год. 

Тема:  Знакомство з Research4Life: ефективний пошук у колекціях.

Опис:  на вебінарі йтиметься про два інструменти Summon та Google Scholar, які можна використовувати для ефективного пошуку в колекціях Research4Life.

Реєстраційна форма за  зверненням.

Лист директорату МОН про вебінари
Додаток до листа – програма вебінарів