ІІ Інтернет-конференція школярів і студентів «Сучасні досягнення біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів»

12 квітня на кафедрі біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів пройшла ІІ Інтернет-конференція школярів і студентів «Сучасні досягнення біотехнології, молекулярної біології та водних біоресурсів».

Основними завданнями зустрічі, що пройшла вдруге, є обмін знаннями, думками та досвідом між учасниками, а також обговорення актуальних питань сучасної науки та промисловості, популяризація науки серед учнів і студентів. Ознайомлення учнів старших класів із можливостями вищої освіти за спеціальностями «Біотехнології та біоінженерія» та «Водні біоресурси» у Державному біотехнологічному університеті.

У роботі конференції взяли участь учні шкіл міста Харкова, Харківської та Полтавської областей, які представили цікаві доповіді за різноманітними темами з природничих наук, серед яких контроль якості харчових продуктів за допомогою сучасних методів, біоіндикація забруднення ґрунтів, сучасні методи пошуку нових протизапальних засобів, альтернативні види палива.

Майбутні абітурієнти мали змогу дізнатися більше про студентське життя від здобувачів кафедри біотехнології, які розказали учасникам про різні аспекти своєї діяльності, зокрема міжнародна академічна мобільність та волонтерські ініціативи студентського самоврядування факультету біотехнологій.

Дякуємо усім учасникам та бажаємо успіхів у подальшому навчанні!