Комерційно-технічний семінар «Огляд нових продуктів та сервісів компаній Bitzer та Gunter»

29-30 вересня 2021 року представники кафедри інтегрованих електротехнологій та енергетичного машинобудування факультету енергетики, цифрових та комп’ютерних технологій Університету сумісно з магістрами ОПП «Обладнання систем охолодження та кондиціонування» взяли участь в комерційно-технічному семінарі «Огляд нових продуктів і сервісів компаній BITZER і Güntner».

Це провідні компанії на ринку України з виробництва холодильних систем для підприємств роздрібної торгівлі, комерційних та промислових систем охолодження, а також систем кондиціювання повітря. Вони пропонують широкий асортимент енергоефективних компонентів практично для будь-яких систем охолодження та кондиціювання.

На семінарі були представлені матеріали компаній, які спеціалізуються на холодильному обладнанні, потенційних роботодавців нинішніх та майбутніх студентів нашої спеціальності.

Наші магістри мали змогу ознайомитися з останніми тенденціями в галузі холодильної та кліматичної техніки а також з місцями можливого працевлаштування.