Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи»

7 червня на базі Державного біотехнологічного університету відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи».

Захід відбувся у рамках реалізації грантового проєкту «Управління розвитком бізнесу: інтеграція європейського досвіду» (BUDEMA) напряму Жан Моне програми Європейського союзу Erasmus+.

У конференції взяли участь провідні науковці, молоді вчені та фахівці-практики з 54 закладів вищої освіти та організацій України, Вірменії, Республіки Молдови, Латвії, Польщі та Італії.

Всього до оргкомітету надійшло 249 заявок на участь і 162 тези доповідей, з яких 93 представлено науковцями з інших закладів України та закордоння.

Захід, що відбувся, засвідчив високий науковий потенціал і широкі міжнародні звʼязки ДБТУ, інтеграцію науки та практики для формування ефективних стратегій розвитку бізнесу в контексті європейської інтеграції України.

Конференція проводилася за фінансової підтримки Європейського Союзу. Погляди та думки, висловлені в процесі проведення конференції, належать лише авторам і не обовʼязково відображають погляди Європейського Союзу або Європейської комісії. Ані Європейський Союз, ані орган, що надає гранти, не несуть за них відповідальності.