Науково-популярний захід «Жінки в науці»

18 лютого Департаментом у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради за підтримки Харківського міського голови Ігора Терехова було проведено науково-популярний захід «Жінки в науці», який присвячено Міжнародному дню жінок та дівчат у науці.

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток науки України та з нагоди Міжнародного дня жінок та дівчат у науці подяку від Харківського міського голови отримала завідувачка кафедри економіки та бізнесу, доктор економічних наук, професор Гросул Вікторія Анатоліївна. Вітаємо Вікторію Анатоліївну та бажаємо нових досягнень!

Також у рамках заходу було проведено профорієнтаційну роботу серед учнів закладів загальної освіти Харкова та Харківської області, які були присутні на STEM-виставці. Декани факультетів і викладачі кафедр презентували наукові розробки та досягнення колективу ДБТУ. Представники приймальної комісії ознайомили учнів зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка в університеті, та умовами вступу до Державного біотехнологічного університету!