Навчання за програмами міжнародної академічної мобільності здобувачів 162 спеціальності

Участь у програмах міжнародної академічної мобільності – це можливість навчатися або проходити стажування в іноземних закладах вищої освіти, що дозволяє студентам не лише поглибити свої знання з фахових дисциплін та перейняти міжнародний досвід, але й покращити свої soft skills – комунікація іноземною мовою, робота в команді.

У рамках співпраці ДБТУ та Рейн-Ваальського університету прикладних наук здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія мали змогу долучитися до гібридних лекцій і семінарів із профільних дисциплін: «Мікробіологія», «Сучасні питання в біології», «Промислова біотехнологія», «Фармацевтична біотехнологія та імунологія».

Студенти та викладачі отримали доступ до навчальних матеріалів, онлайн-лекцій та семінарів на платформі дистанційного навчання Moodle Рейн-Ваальського університету прикладних наук. По завершенню курсів здобувачі успішно пройшли підсумковий контроль – іспити та творчі завдання. Одним із завдань була підготовка командних проєктів за напрямами сучасних досліджень біотехнологій та їхнього захисту.

Бажаємо подальших успіхів і звершень!