Обрано Голову профспілкової організації працівників факультету мехатроніки та інжинірингу

На базі факультету мехатроніки та інжинірингу Державного біотехнологічного університету пройшла виборна конференція Первинної профспілкової організації працівників факультету. Зважаючи на карантинні обмеження, пов’язані з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) були прийняті необхідні обмеження з використанням засобів індивідуального захисту та дистанціювання.

На конференції була наведена програма кандидата на Голову профспілкової організації факультету доцента кафедри фізики та вищої математики, к.т.н. Сичової Тетяни Олександрівни.

Під час спілкування та обговорення кандидатури було зазначено, що з 2007 року, Сичова Т.О. була головою профспілкового бюро факультету, брала активну участь у житті колективу та неодноразово нагороджувалася почесними грамотами від Об’єднаних профспілок Харківської області та Харківського обласного комітету профспілки працівників АПК (2008р., 2010 р., 2012 р., 2015 р., 2018 р.). На конференції одноголосно Головою профспілкової організації викладачів та співробітників факультету мехатроніки та інжинірингу Університету було обрано Тетяну Олександрівну.

У заключному слові Тетяна Олександрівна запросила всіх спілчан до активної і плідної діяльності, яка сприятиме організації, утвердженню принципів діяльності профспілки та вирішенню соціально-економічних проблем працівників факультету.

Колектив та керівництво вітає Тетяну Олександрівну з обранням Головою профспілкової організації!