Онлайн-семінар «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації»

14 березня відбувся онлайн-семінар «Підвищення вимог до якості харчової продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», який організовано Науково-методичним центром ВФПО та ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ».

З вітальним словом до учасників заходу звернулися в.о. ректора ДБТУ Андрій Кудряшов, методист Науково-методичного центру ВФПО Ніна Синявська, в.о. директора ВСП «Харківський фаховий коледж харчової промисловості ДБТУ» Ольга Бондаренко.

Враховуючи прагнення України бути членом Європейського союзу, питання підвищення якості та забезпечення безпечності харчової продукції та, як наслідок, розв’язання питань харчової безпеки є вкрай важливими.

Наразі євроінтеграційні процеси харчової промисловості є ключовими для розвитку професійних навичок та освітніх стратегій підготовки фахівців.