Підписано меморандум про співробітництво між Державним біотехнологічним університетом та компанією ZEEON, Inc.

24 серпня 2023 року укладено меморандум про співробітництво між Державним біотехнологічним університетом та компанією Zeeon, Inc. з метою спільної роботи у сфері розвитку інформаційних технологій та освіти.

Однією з ключових цілей співпраці є спільна реалізація технічних рішень у сфері використання інформаційних технологій в освітньому процесі. Використання мета-університету на основі технологій просторових обчислень метасвіту, відкриє перед університетською спільнотою нові можливості проведення занять та зустрічей у дистанційному форматі, дозволить студентам здобувати знання більш ефективно, інтерактивно та цікаво.

Ця співпраця є ще одним підтвердженням того, що важливість використання передових технологій у навчанні та дослідженнях стає ключовою у сучасному освітньому середовищі.

Зусилля обох сторін будуть спрямовані на досягнення високих стандартів якості в галузі освітніх технологій та наукових досягнень.

Ми віримо, що ця співпраця відкриє нові горизонти для університетської освіти та забезпечить студентам змогу отримати найкращу підготовку для майбутніх успіхів.