Продовження співпраці біотехнологів Державного біотехнологічного університету та Рейн-Ваальського університету прикладних наук (Німеччина).

17 листопада відбулася зустріч викладачів факультету біотехнологій та студентів-біотехнологів з професорами та студентами  Рейн-Ваальського університету прикладних наук.

На зустрічі професор Йоахім Фенстерлі презентував Рейн-Ваальський університет: розповів про історію створення  та сьогодення університету, а також надав вичерпну інформацію про ОП “Біоінжінірінг”, гарантом якої він є. Він розповів про дисципліни, які вивчають студенти-біотехнологи. Студенти ДБТУ мали можливість порівняти освітні програми університетів-партнерів та  переконатися у схожих принципах підготовки біотехнологів.

Більш детально зупинилися на дисциплінах, які запропоновані студентам Державного біотехнологічного університету для он-лайн вивчення в осінньому семестрі. На зустрічі були обговорені організаційні моменти такого навчання: надання доступу до освітнього середовища Moodle Рейн-Ваальського університету студентам та викладачам ДБТУ; можливість відвідувати гібридні лекції; робота в команді (виконання спільних проєктів) разом з німецькими студентами тощо. В ході зустрічі було обговорено можливості подальшої співпрацю двох університетів.

Зустріч пройшла в теплій та доброзичливій атмосфері.

Дякуємо нашим німецьким колегам! А студентам-біотехнологам Державного біотехнологічного університету, які виявили бажання прийняти участь в навчанні, зичимо успіхів!!!