Проведено єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 01.03.2023 року № 226 «Про затвердження графіку проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту на другому (магістерському) рівні вищої освіти у 2023 році» 24 листопада 2023 року в Державному біотехнологічному університеті було проведено ЄДКІ за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Досягнення кожного студента – це гордість для нашого університету. Побажали успіхів та підтримали студентів в.о. ректора Андрій Ігорович Кудряшов і проректор з науково-педагогічної роботи Максим Леонідович Серік.

Для проведення ЄДКІ в головному корпусі ДБТУ було підготовлено комп’ютерні аудиторії, обладнані згідно з технічними вимогами.

Дякуємо науково-педагогічним працівникам і технічним організаторам за підготовку та проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту на високому рівні.

Бажаємо нашим здобувачам отримати гарний результат складання ЄДКІ, що дозволить отримати диплом магістра!