Привітання в.о. ректора Руслана Тихонченко з річницею створення університету

Шановні професори й викладачі, студенти, аспіранти, співробітники, та всі, хто носить горде звання випускника Державного біотехнологічного університету!

Щиро вітаю Вас із річницею заснування Державного біотехнологічного університету!

Наш Університет – це багатопрофільний потужний освітній і науковий центр європейського рівня.

Нам всього рік, але ми маємо багату історію та великий досвід.

Перший рік – етап підведення перших підсумків. Ми пройшли непростий і вкрай відповідальний шлях реорганізації і закладання основ університету Європейського зразка. Створено потужну команду, яка вже зараз дозволяє в такий складний час впевнено розвиватися та ставити амбітні завдання на майбутнє, серед яких: низка освітянських та наукових проектів, опанування нових територій на яких буде здійснюватись діяльність ДБТУ, розвиток інфраструктури університету.

Війна, яка триває в Україні в котре показала, що ми єдиний незламний колектив і засідання вченої ради у квітні це підтверджує. Єднання колективу, для мене, як для керівника, є найвищім досягненням університету.

Маємо переконання, що всупереч обставинам, подолавши всі перепони, наш шлях буде осяяний успіхом та видатними досягненнями.

Ми з впевненістю крокуємо у майбутнє! Переконані у перемозі України! Робимо все для подальшого розвитку вищої освіти в Україні!

Нехай у нашому колективі завжди панує взаємоповага і злагода! Сердечно бажаю вам широких і щасливих доріг, миру і віри, творчої наснаги і натхненної праці на подальший розвиток нашого університету!