Результати онлайн-турніру «Рушійні сили соціально- економічного зростання України в сучасних умовах»

Державним біотехнологічним університетом за підтримки Начальників обласних військових адміністрацій, Департаментів науки і освіти обласних державних адміністрацій України 24 травня 2022 року було проведено онлайн-турнір «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах».

Турнір проводився з метою популяризації та формування стійкого інтересу талановитої молоді до тенденцій розвитку провідних галузей України, які відіграють вагому роль в стабілізації економічного розвитку в умовах загострення військових дій на території України, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу.

Війна, яка триває в Україні в котре показала, що наша найбільша перевага над ворогом – у згуртованості українського суспільства. Всупереч складним умовам у заході взяли участь 1342 учасники, це учні шкіл, ліцеїв, студенти коледжів, технікумів та училищ усіх без винятку областей України, навіть тих областей, в яких ведуться бойові дії. Така кількість бажаючих взяти участь у заході всеукраїнського масштабу свідчить про незламність волі українського народу та його головної опори та надії – прогресивної та талановитої молоді!

Всі учасники турніру отримали сертифікати, а переможці, в рамках кожної секції, були нагороджені дипломами.

Висловлюємо слова вдячності всім, хто взяв участь в організації та проведенні цього заходу.

Щиро сподіваємось, що побачимо всіх учасників турніру у стінах нашого університету! Маємо переконання, що разом ми подолаємо всі перепони та будемо жити в сильній успішній країні, на яку заслуговуємо! Разом – до нових перемог!

 

 

«Привітання переможців проректора з НПР Максима СЕРІКА»

 

Онлайн-турнір для учнівської та студентської молоді «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах» Нагородження переможців