Шановні колеги! Щиро вітаю вас із 2-ою річницею заснування Державного біотехнологічного університету!

Шановні колеги!
Щиро вітаю вас із 2-ою річницею заснування Державного біотехнологічного університету!

Хочу подякувати усім вам за самовіддану працю, наполегливість і підтримку, яку я відчуваю у кожній нашій спільній справі.

За весь цей складний, тернистий шлях створення та існування нашого університету – ми пройшли багато випробувань та стали великою освітянською родиною. І для мене це не просто «красиві слова». Більшу частину свого життя віддав роботі в університеті, пройшовши всі кар’єрні сходини, знаю, який це тяжкий труд.

Потужна робота нашого університету – це заслуга наших проректорів, деканів, завідуючих кафедрами, професорів, аспірантів, докторантів та всіх працівників нашого великого університету. А здобувачі вищої освіти – запорука існування нашого університету.

Ваша кропітка, наполеглива праця, надала нового імпульсу нашому університету. Пишаюсь та повожаю кожного з Вас!
Від себе можу з точністю сказати, взявши таку високу планку, буду робити все від себе залежне для розвитку та просування нашого університету на освітянській ниві!

Вислів «Viribus unitis», що в переклладі з латини означає, «В єдності – наша сила» став головним гаслом «Біотеха», який якнайточніше окреслює головну місію нашого університета – об’єднавши чотири потужні виші стати осередком якісної освіти , виховувати гідну молодь, яка будуватиме нову, сучасну Україну.

Бажаю всім нам міцного здоровʼя, добра, миру і натхнення на нові здобутки!

З повагою,
Андрій Одарченко