ВОЛОНТЕРСТВО ЗДОБУВАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА, ДЕРЕВООБРОБЛЮВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗЕМЛЕВПОРЯДКУВАННЯ

Проблема безпритульних тварин у мегаполісі зараз є дуже актуальною. Вона не сходить зі сторінок друку, постійно обговорюється у засобах масової інформації. Дедалі більше людей усвідомлюють важливість цієї проблеми.

Ось так, одним теплим днем ​​листопада, група студентів факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування поїхали до притулку для бездомних тварин. Закупилися смачненьким для братів наших менших і ось ми в гостях у комунального підприємства Харкова «Центр поводження з тваринами». У минулому році відбулося відкриття цього чудового місця для безпритульних тварин нашого міста. Тут є багато вольєрів для безпритульних песиків та достатньо кімнаток для котиків, а також готель для домашніх тварин. На базі працюють кваліфіковані ветеринари та кінологи, є необхідні ліки, їжа, іграшки та майданчики для вигулу.

Під час візиту студенти мали змогу допомогти мешканцям притулку їжею та теплими речами, вигуляти собачок, поспілкуватися з кінологами щодо дресирування, частоти вигулу та інших цікавих речей, пов’язаних з тваринами, погратися з собаками та кішками у холі. Також у притулку мешкають папуги, черепахи, їжаки та риби.

За декілька годин наші студенти-волонтери зарядилися енергією. На душі було так легко. Виїжджали з великим позитивом. Так було приємно залишити частинку свого тепла в цьому місті. Незабаром ми повернемося знов!