ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ЕКОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ТОРГІВЛІ»

На базі кафедр економіки та бізнесу (факультет економічних відносин та фінансів); підприємницької та біржової діяльності (факультет управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю) Державного біотехнологічного університету, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 р. № 1179 та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. № 1457, відбудеться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі» (далі – Конкурс).

Студентські наукові роботи, що подаються на Конкурс, повинні відповідати вимогам «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 р. за № 605, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 р. за № 620/30488.

Для участі у заході просимо до 1лютого 2022 року надіслати наукові студентські роботи переможців І туру Конкурсу (кількістю не більше 3-х з одного ЗВО):

  1. У друкованому вигляді – за адресою: 61002, м. Харків, вул. Алчевських, 44;  Державний біотехнологічний університет; з приміткою «На Конкурс зі спеціалізації «Економіка та управління у сфері торгівлі».
  2. В електронному вигляді за адресою: konkurs.trade@gmail.com.

За результатами першого етапу ІІ туру Конкурсу (рецензування наукових робіт), рішенням галузевої конкурсної комісії авторам відібраних наукових робіт будуть надіслані запрошення для участі у підсумковій науково-практичній конференції для наукової доповіді та захисту роботи у режимі відеоконференції.

Відповідно розділу 4, п.10 «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей» інформацію про дату проведення підсумкової науково-практичної конференції, списки запрошених для участі у конференції та їх наукові роботи, рецензії на всі наукові роботи, подані на Конкурс, рейтинговий список буде висвітлено на веб-сайті Державного біотехнологічного університету: https://biotechuniv.edu.ua