ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА УНІВЕРСИТЕТУ З КОЛЕКТИВОМ ФАКУЛЬТЕТУ МЕХАТРОНІКИ ТА ІНЖИНІРИНГУ

Відбулася робоча зустріч голови вченої ради Андрія Одарченка та в.о. ректора Руслана Тихонченка з колективом факультету мехатроніки та інжинірингу. Андрій Одарченко повідомив присутніх про етапи реорганізації університету, які наразі відбуваються та запевнив, що усі дії керівництва спрямовані на покращення надання освітніх послуг і підвищення позицій університету, загалом. Виступили професори Артьомов М.П., Пастухов В.І., Науменко О.А., Богомолов О.В., доценти Кириченко Р.В., Мартиненко О.Д., а також голова профспілкової організації факультету Сичова Т.О. Виступаючі задавали конструктивні питання керівництву університету, які стосувалися навчального процесу, комфортних умов праці, поліпшення матеріально-технічної бази кафедр, кадрового забезпечення навчального процесу тощо.

При відповіді на запитання науково-педагогічних працівників факультету Андрій Одарченко та Руслан Тихонченко наголосили про необхідності налагодження зовнішньої та внутрішньої комунікації задля ефективного функціонування університету. Адже лише в умовах динамічної командної роботи можна досягти високих цілей та результатів.

Також Андрій Одарченко відзначив, що для покращення роботи необхідно утворювати Університетський технопарк. Оскільки технопарк є зоною економічної активності, яка поєднуює потенціал університету, науково-дослідних структур, промислових підприємств та суб’єктів інноваційної інфраструктури регіонального, загальнодержавного та міжнародного рівнів.

Відповідаючи на запитання щодо напрямів підвищення якості навчання і випуску високоякісних спеціалістів Андрій Одарченко відмітив одним із шляхів  впровадження дуальної освіти, щоб випускники університету отримували не лише дипломи Державного біотехнологічного університету, а й одночасно навчалися і отримували освіту та практичний досвід у закордонних ЗВО та на підприємствах. Для цього вже зараз проводяться зустрічі з представниками закордонних університетів та підприємств випуску сільськогосподарської продукції.