7 грудня відбувся майстер-клас з дисциплін «Організація обслуговування напоями», «Ідентифікація напоїв» для студентів факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю. Під час майстер-класу провідний спеціаліст Владислав, який безпосередньо навчається на випускному курсі факультету, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», продемонстрував методи та правила змішаних напоїв та коктейлів, технологію приготування та подачі групових, змішаних напоїв, методи декорування, особливості використання посуду. Владислав розповів про виробництво, класифікацію та характеристику основних баз коктейлів та звернув увагу на перспективи розвитку професії сомельє. У ході майстер-класу студенти не тільки спостерігали за діями бармена, але й мали можливість спробувати коктейлі і поділитися своїми смаковими враженнями. Виказуємо подяку адміністрації і співробітникам бару «OnMyWay bar» за чуйність, допомогу і досвід, які надихають вступників і студентів на інтенсивне навчання та цілеспрямованість у реалізації власних мрій. Окрема подяка Владиславу, який приділив час, незважаючи на ретельну підготовку до участі у конкурсі виробників лікерів Volare, «Volare cocktails cup ua 2023». Бажаємо перемоги!