ОСВІТА

1995 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Товарознавство і торгівля продовольчими товарами», спеціаліст

 

КАР’ЄРА:

1995-2000 рр. – старший лаборант кафедри охорони праці та екології Харківської державної академії технології та організації харчування

2000-2012 рр. – методист деканату товарознавчого факультету Харківського державного університету харчування та торгівлі

2002-2007 рр. – асистент кафедри охорони праці та екології харчових виробництв за сумісництвом Харківського державного університету харчування та торгівлі

2007-2014 рр. – старший викладач кафедри товарознавства, управління якістю та екологічної безпеки Харківського державного університету харчування та торгівлі

2014-2021рр. – доцент кафедри товарознавства, торгівлі та управління якістю товарів

2021 р. по теперішній час – декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю, доцент кафедри торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи за сумісництвом.

 

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ:

Навчальні курси: «Безпечність товарів», «Управління якістю товарів»,

«Формування якості товарів», «Сертифікація систем якості», «Системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів»

 

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:

 2012    р.    –    кандидат    технічних    наук    (спеціальність    05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів»).

Коло наукових інтересів: формування якості товарів в процесі виробництва, безпечність та якість харчових продуктів.

 

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ

Опубліковано більше ніж 130 наукових публікацій, в тому числі статті, що індексуються в наукометричній базі Scopus – 2, 3 навчальних посібника, 2 монографії; 6 патентів на корисну модель

 

НАУКОВО-ДОСЛІДНА РОБОТА (за наявності)

 Дербюджетні теми:

  • № 11-16-16 Б «Розробка і впровадження методик персонального форсайту і стратегічного ігрового прогнозування в практиці малих та середніх підприємств»
  • № 15-17-18 Б «Формування якості замороженої десертної продукції»;
  • № 17-19-20 Б «Формування якості продуктів переробки айви японської»
  • № 14-21-22 Б «Формування якості кисломолочних продуктів із додаванням рослинної сировини

 

УЧАСТЬ В ГРОМАДСЬКИХ ОБ’ЄДНАННЯХ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ

 o Член Української громадської організації «Українське товариство товарознавців і технологів».

 

ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ

 2013-2021 рр. – заступник декана факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Харківського державного університету харчування та торгівлі

2014-2015 – Вчений секретар Вченої ради факультету управління торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Харківського державного університету харчування та торгівлі

 

ЗОВНІШНІ НАГОРОДИ

  •  Грамота Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради (2017 р.)
  • Почесна грамота Харківської обласної державної адміністрації (2020 р.)
  • Подяка Міністерство освіти і науки України (2021 р.)