ОСВІТА:
1998 р. – Харківська державна академія технології та організації харчування, спеціальність «Товарознавство і торгівля продовольчими товарами» (спеціаліст).

 

КАР’ЄРА:
1994 – 2011 рр. – секретар деканату факультету управління, торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Харківського державного університету харчування та торгівлі;2011 – 2016 рр. – аспірант кафедри товарознавства в митній справі, Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2016 – 2021 рр. – асистент кафедри товарознавства в митній справі, Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2018 – 2021 рр. – методист факультету управління, торговельно-підприємницькою та митною діяльністю Харківського державного університету харчування та торгівлі;
2021 по теперішній час – старший викладач кафедри торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи.

 

ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ/ДИСЦИПЛІНИ:
Навчальні курси: «Зберігання харчових продуктів», «Пакувальні матеріали і тара», «Товарознавство. Харчові продукти і непродовольчі товари», «Основи наукових досліджень», «Інформаційні технології подієвих заходів», «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» та ін.

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
2019 р. – кандидат технічних наук (спеціальність 05.18.15 «Товарознавство харчових продуктів»).

 

КІЛЬКІСТЬ ПУБЛІКАЦІЙ:
Опубліковано більше ніж 60 наукових та навчально-методичних праць, в тому числі статті, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science, монографія, нормативна документація, 9 патентів (в т.ч. 3 патенти на винахід).