Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва ДБТУ
Завідувачка кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва

Лисенко Ганна Леонідівна

Кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва є випусковою за спеціальністю 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва”

Новини кафедри

Вітаємо ШАБЛЮ Володимира Петровича, доктора сільськогосподарських наук, професора з ЮВІЛЕЄМ!

Колектив кафедри технологій тваринництва і птахівництва факультету біотехнологій Державного біотехнологічного університету щиро вітає доктора сільськогосподарських…

Захист кваліфікаційних робіт СВО «Магістр» за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

З 18 по 22 грудня 2023 року на факультеті біотехнологій Державного біотехнологічного університету відбулись захисти кваліфікаційних…