Стейкхолдери ‒ це міцний зв’язок!
Зв’язок з виробничим середовищем, до якого йдуть наші випускники. Це світ, де можна здобути такий необхідний практичний досвід та реалізувати усі свої набуті знання!

На кафедрі технології м’яса постійно проводиться планова робота щодо впровадженню нових підходів на основі розвитку соціального партнерства з промисловцями і підприємцями з питань удосконалення навчального процесу та практичної підготовки. Результатом цієї роботи стала низка проведених заходів, в рамках яких всі присутні мали змогу ознайомитися з особливостями роботи підприємств стейкхолдерів, долучитися до проекту реалізації дуальної освіти на базі сучасних виробництв. Реалізація зазначених заходів сприяла підвищенню мотивації до навчання та майбутньої конкурентоспроможності здобувачів на ринку праці, обґрунтування вбору освітньої програми, більш повної реалізації потенціалу студентської молоді.