14 червня в Державному біотехнологічному університеті відбувся вебінар на тему: «Розвиток інноваційної інфраструктури університету в контексті євроінтеграції»



14 червня під головуванням в.о. ректора Андрія Кудряшова та голови Вченої ради Андрія Одарченко в Державному біотехнологічному університеті відбувся вебінар на тему: «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УНІВЕРСИТЕТУ В КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ».

На вебінарі були представлені презентації освітньо-науково-виробничих кластерів, наукових центрів, сучасних лабораторій університету.

Андрій Миколайович наголосив, що розвиток інноваційної інфраструктури в нашому університеті надасть змогу розширити межі університету на освітянській ниві та сприяти іноваційному та економічному зростанню, що в свою чергу сприятиме розширенню освітнього та наукового співробітництва з провідними закладами вищої освіти Європи, налагодженню контактів з представниками бізнесу, популяризації наукових розробок університету як на національному, так і на міжнародному рівнях.

Підсумовуючи виступи в.о. ректора Андрій Кудряшов зауважив, що наука і освіта в умовах війни – це діяльність в умовах особливої відповідальності, працездатності, наполегливості, єдності та невичерпної сили творення нової історії сучасної України!

Тільки разом нам під силу зробити сучасний світ наукових досягнень та розвинених технологій.