25.10.2023 р. відбулася онлайн лекція «Основні Помилки Пошуку Роботи в ІТ»

Дорогі студенти та друзі!
Ми раді повідомити, що 25 жовтня 2023 року відбулася цікава та корисна онлайн лекція «Основні Помилки Пошуку Роботи в ІТ». Під час заходу учасники отримали можливість дізнатися багато цікавого від нашого запрошеного спікера – Таїсії Коєки, яка обіймає посаду Recruiting Lead Global у компанії AUTOMAT-IT.

🔑 Основні теми лекції включали:

  • Найпоширеніші помилки при складанні резюме: Спікер розкрив секрети ефективного резюме та поділився прикладами, як не допускати помилки при його створенні.
  • Співбесіди в галузі ІТ: Учасники дізналися, як підготуватися до співбесіди, щоб залишити гарне враження на роботодавця, і як себе поводити під час співбесіди.
  • Специфіка пошуку роботи в різних галузях ІТ: Спікер розглянула особливості пошуку роботи в окремих галузях і поділилася цінними порадами.

Ця лекція стала дійсно корисною для всіх, незалежно від рівня досвіду у сфері ІТ – як для новачків, так і для досвідчених фахівців. Ми вдячні Таїсії за її час та цінні знання, якими вона поділилася з усіма учасниками.

Щиро вдячні всім, хто долучився до цієї події та поділився своїми питаннями та думками.

Просимо Вас заповнити коротку форму опитування за результатами цієї лекції. Також у цій формі Ви можете висловити свої побажання стосовно наших наступних тем та спікерів.

Посилання на форму: https://docs.google.com/forms/d/1iJbUTORyW9aeCqvH0UdUJPTv6CVwYPBHLqNkRraYa8A/

Долучайтесь до нашої спільноти в Telegram: https://t.me/Cyberport_Institute