День працівників освіти

Вітаємо з Днем працівників освіти!

У цей день висловлюємо слова особливої вдячності людям, які присвятили своє життя освіті, підготовці кваліфікованих фахівців та вихованню гідних громадян країни.

Саме педагоги передають молодому поколінню свій життєвий досвід і знання, які не тільки керують світом, але й відкривають безмежні можливості.

Ваша мудрість та труд допомагають здобувачам розкрити свій потенціал, навчають їх аналізувати та творити, а наставництво – рости й вдосконалюватися. І головне – власним прикладом ви доводите, що знання – це свобода та незалежність.

У непрості для нашої країни часи ваша діяльність набуває особливого значення: нині викладач – це і наставник, і психолог, і порадник, якому довіряють. Ви робите особливий внесок у розвиток України, формуєте нове покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Зичимо вам міцного здоров’я, життєвих сил, енергії та наснаги у подальшій професійній діяльності! Бажаємо, щоб ви своєю працею, своїм інтелектом, своїм професіоналізмом сформували довічну повагу серед здобувачів. Оптимізму, завзяття та нових вагомих здобутків! Перемоги та миру!
Зі святом!

З найкращими побажаннями,
керівництво ДБТУ