День Української Державності

15 липня відзначаємо одне з головних державних свят – День Української Державності та доленосну подію в історії України – День хрещення Київської Русі.

Це благословенне свято відзначаємо у день Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого, на долю якого випало прийняття Хрещення Київської Русі. Важко переоцінити важливість та наслідки тих подій для розвитку Української держави.

Саме з хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи.

Сьогодні це свято об’єднує нас навколо духовної радості та національної ідеї. Воно є важливим етапом очищення суспільства й поваги до вічних цінностей.

Україна, сьогодні, виборює право на свою незалежність, на власну думку та мирне майбутнє. Ми з вами є учасниками та свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують у кожному повагу та любов до своєї Батьківщини.

З Днем Української Державності!