До дня студентів



18 листопада Харківський міський голова Ігор Терехов привітав молодь із Днем студента та звернувся з такими словами: «У кожного свій фронт, і кожен робить усе заради перемоги. Є студенти, які захищають країну та рідне місто від ворога, студенти-медики, які рятують життя, студенти-волонтери та ті, хто продовжує навчання. Після перемоги ми відбудуємо наше місто та країну, і тут знадобляться ваші знання. Я вдячний кожному з вас. Ви – наше майбутнє, і я впевнений, що всі ваші плани обов’язково реалізуються».

За активну громадянську позицію, високі досягнення у навчанні, участь у науковій та громадській діяльності, формування інтелектуального потенціалу України Подяку міського голови оголосили студентам та курсантам 23 закладів вищої освіти міста Харкова.

Від Державного біотехнологічного університету Подяку Харківського міського голови отримали студентка 4 курсу спеціальності 205 «Лісове господарство» факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування ОПАШНЮК Анна та магістрант спеціальності 101 «Екологія» факультету біотехнологій ВОЛКОВА Марія.

Бажаємо студентській спільноті міцного здоров’я, творчого натхнення, невичерпної енергії, нових наукових і професійних здобутків, сміливих креативних ідей та їх реалізації!

Проректор з наукової роботи Валерій МИХАЙЛОВ

Голова ради молодих вчених Олександра МАНДИЧ