Формула успіху: майстер-клас «Втілення мрій в десертах та цукерках»

Сьогодні у суспільстві багато дискутують про згуртованість та консолідацію зусиль задля досягнення загальної мети. Ці чинники є рушійною силою багатьох процесів, зокрема в освіті.

Фахівці Державного біотехнологічного університету та Національного університету харчових технологій об’єднали свої зусилля та провели виїзне практичне заняття у лабораторіях кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ.

Майстер-клас «Втілення мрій в десертах та цукерках» провела шеф-кондитер Катерина Крижанівська, випускниця кондитерської школи в Лондоні LeCordon Bleu.

Здобувачі навчились поєднувати текстури у виготовленні цукерок та десертів, ознайомились з мистецтвом темперування шоколаду, попрацювали з барвниками. Самостійно виготовили всі різновиди шоколадного декору, що застосовується в ресторанній індустрії та кондитерській галузі.

Студенти мали змогу здобути новий досвід і поспілкуватися щодо бачення майбутнього у професії кондитера. Об’єднання зусиль представників закладів вищої освіти створює синергію між теоретичними знаннями та практичними потребами, сприяючи запровадженню нових технологій та підготовці висококваліфікованих фахівців.

Здобувачі та колектив кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії ДБТУ щиро вдячні колегам за гостинність та теплу зустріч!

#ДБТУ #БІОТЕХ