Літня школа з біотехнологій у Рейн-Ваальському університеті прикладних наук

Здобувачі факультету біотехнологій ДБТУ спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія» та «Екологія» у липні-серпні взяли участь в українсько-німецькій Літній школі з біотехнологій у Рейн-Ваальському університеті прикладних наук (Німеччина).

Протягом 2023-2024 навчального року студенти відвідували онлайн-лекції німецьких професорів та виконували різноманітні завдання на платформі Moodle, вивчаючи 8 дисциплін.

Найкращі здобувачі були запрошені до Рейн-Ваальського університету взяти участь у лабораторному курсі «Літня школа з біотехнологій», у рамках якого провели ряд експериментів з мікробіології, генетики, молекулярної біотехнології та інженерії біопроцесів.

Ось як описують свої враження студенти:

«Мене досі переповнюють емоції через цей крутезний досвід! Насамперед це нові здобуті знання, а найголовніше, що хочеться зберегти в пам’яті, кожну проведену хвилину в лабораторіях з усім нашим дружнім колективом. Мені дуже сподобалось те, що панувала така невимушена атмосфера, в якій було дуже легко працювати.»,

«Особливо вразило те, що працювали в лабораторіях, де була неймовірна можливість все робити власноруч. Це не лише навчальна програма, але й незабутня подія, яка дозволила здобувачам поглибити знання із біотехнологій та біоінженерії, підвищити рівень англійської мови й познайомитися з культурою та історією інших держав – Німеччини та Нідерландів».

Дякуємо Рейн-Ваальському університету за надану можливість та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

#ДБТУ #БІОТЕХ