Науковці ДБТУ претендують на гранти Жан Моне для дослідження в рамках євроінтеграції

Колективи кафедр Державного біотехнологічного університету активно долучилися до конкурсу проєктних пропозицій за програмою Еразмус+ Жан Моне. Загалом подано 14 проєктів, серед яких 12 «Модулів», 1 «Кафедра» та 1 «Центр досконалості».

Найбільше проєктів підготували команди з кафедр фінансів, банківської справи та страхування (3 проєкти), економіки та бізнесу (2 проєкти), обліку, аудиту та оподаткування (2 проєкти). Варто відзначити, що більшість колективів були міжкафедральними, об’єднуючи фахівців різних галузей.

Тематика поданих проєктних пропозицій охоплює широке коло питань європейської інтеграції у сферах освіти, цифровізації, біоекономіки, харчових технологій, фінансів, маркетингу тощо. Це свідчить про прагнення науковців активно досліджувати кращий європейський досвід та можливості його застосування в умовах післявоєнної відбудови України та євроінтеграції.

Бажаємо успіху всім учасникам конкурсу! Сподіваємось на плідну співпрацю університету з Європейською комісією задля розвитку освіти, науки та інновацій.