ННІ Кіберпорт продовжує низку зустрічей провідних і практикуючих фахівців у сфері ІТ зі студентами та НПП


ННІ Кіберпорт продовжує низку зустрічей провідних і практикуючих фахівців у сфері ІТ зі студентами та НПП, з метою надання максимальної професійної підтримки здобувачів вищої освіти.

Цього разу, засновник і керуюча директорка компанії Ano. Digital Оксана Ковальчук – високопрофесійний і практикуючий фахівець, яка понад десяти років займається управлінням Product design agency, провела цікаву зустріч за темою «Не кодингом єдиним – огляд інших професій в IT, розуміння того, як можна розвивати кар’єру».

Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на ряд важливих питань. Зокрема: Як вірно оцінити власні здібності та потенційні можливості у цій, безумовно привабливій та бурхливо зростаючій, сфері? На які ключові критерії звертають увагу роботодавці? Які навички актуальні та затребувані нині? Який сегмент ринку має переваги в майбутньому?

Керівництво університету та колектив ННІ Кіберпорт висловлює вдячність за організацію та проведення захопливої та вкрай інформативної зустрічі Оксані КОВАЛЬЧУК та Миколі МАРЧЕНКОВУ!

Щиро сподіваємося, що подібні заходи і надалі будуть такими ж корисними як модераторам, так і слухачам!