Онлайн-зустрічі з провідними фахівцями в рамках навчально-ознайомчої практики для здобувачів 142 спеціальності

У рамках навчально-ознайомчої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 142 спеціальності ОПП «Процеси та обладнання систем охолодження та кондиціонування» відбулась низка онлайн-зустрічей із провідними фахівцями.

9 та 12 лютого відбулись онлайн-зустрічі на тему:

  • «Моя професія менеджер з продажу комерційного та промислового холодильного обладнання» з представником компанії «МС Холод» Іваном Кузнецовим;
  • «Як стати затребуваним фахівцем в холодильній та кліматичній індустріях» з керівником відділу промислового холоду компанії «БМСЕРВІС» Віталієм Амафунським.

Під час зустрічі з Іваном Кузнецовим здобувачі отримали цінні кейси та інсайди про особливості й тонкощі роботи менеджера з продажу холодильного обладнання, а також закріпили важливість набуття компетенцій із проєктування, монтажу, експлуатації систем охолодження та кондиціонування.

Зі свого боку Віталій Амафунський ознайомив здобувачів з історією розвитку та діяльності компанії «БМСЕРВІС», завдяки чому поглибив розуміння з основ і сфер професійної діяльності інженера в галузі холодильної та кліматичної індустрій.