Open Space Technology «Безперервна практична підготовка – шлях до успіху та професіоналізму»

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів навчальної роботи, під час якої вони набувають практичний досвід, удосконалюють здобуті компетентності та вчаться приймати самостійні рішення у реальних виробничих умовах.

За підтримки адміністрації університету на кафедрі харчових технологій в ресторанній індустрії відбувся цікавий та важливий захід – Open Space Technology «Безперервна практична підготовка – шлях до успіху та професіоналізму».

Ця ініціатива постала як відповідь на потреби роботодавців та студентства. Метою заходу стало представлення досягнень та результатів практичної підготовки у закладах різних форматів і форм власності, зміцнення позицій Університету як закладу, який готує фахівців для ресторанної індустрії та харчової промисловості.

Open Space Technology став платформою для розповсюдження практичного досвіду, дискусій, обміну думками, поєднуючи людей, зацікавлених у професійному становленні та зростанні.

Учасники заходу одноголосно відзначили, що внесок молоді у розвиток підприємств галузі залежить від їхньої підготовленості до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок. То ж сподіваємося, що наші студенти й надалі гідно будуть демонструвати набуті в Університеті компетентності у підприємствах галузі.