Підписано договір про співпрацю Державного біотехнологічного університету з компанією «ВіЯр»

Суттєвою складовою процесу підготовки сучасних фахівців є отримання практичного досвіду в умовах інноваційного виробничого підприємства. За ініціативи в.о. ректора ДБТУ Андрія Кудряшова та декана факультету лісового господарства, деревооброблювальних технологій та землевпорядкування Анастасії Суски підписано договір про співпрацю між ДБТУ та компанією «ВіЯр», яка спеціалізується на виробництві меблів та відповідних матеріалів і фурнітури.

Відповідно до укладеного договору, окрім проходження виробничої та переддипломної практик здобувачами ДБТУ на базі компанії «ВіЯр», передбачено й інші форми співпраці, спрямовані на удосконалення освітнього процесу в університеті. Насамперед це залучення провідних фахівців компанії як стейкхолдерів до проведення відкритих занять, обговорення освітньо-професійних програм, роботи в екзаменаційних комісіях із захисту кваліфікаційних робіт, організації та проведення студентських олімпіад, конкурсів, фахових семінарів.

Співпраця компанії «ВіЯр» з ДБТУ – це взаємна зацікавленість, яка базується на багатопрофільності освітніх програм університету. Саме такого широкого різноманіття спеціалістів потребує сучасне деревообробне підприємство, яке поєднує найновіші досягнення прецизійної механічної інженерії та компʼютерних технологій. Успіх висококонкурентного виробництва досягається завдяки командній роботі фахівців найрізноманітніших спеціальностей, серед яких IT-фахівці, економісти, логісти, маркетологи, менеджери тощо.

Впевнені, що започаткована співпраця з компанією «ВіЯр» стане шляхом до першої сходинки фахового та карʼєрного зростання для здобувачів, які навчаються за більшістю освітніх програм у ДБТУ.